Zwangerschap - Zwangerschapsweek 40

Je bent in je 40e week van de zwangerschap. Nog steeds geen baby in zicht en je vraagt je af wat er in je baarmoeder gebeurt. We geven u een snel overzicht van hoe uw baby zich ontwikkelt, want ook al bent u heel dicht bij uw doel, er zijn nog steeds enkele veranderingen in uw lichaam en dat van uw kind.

Zwangerschap - Week 39

Je bent al 39 weken zwanger, hier is hoe je lichaam zich ontwikkelt tijdens deze week van de zwangerschap en hoe je baby groeit. Week na week, vanafuitcheckenveranderingen en antwoorden op uw vragen.

Zwangerschap - Week 36

Je bent 36 weken zwanger, hier is hoe je lichaam zich ontwikkelt tijdens deze week van de zwangerschap en hoe je baby groeit. Week na week, vanafluisteren naarveranderingen en antwoorden op uw vragen.

Zwangerschap - Week 33 van de zwangerschap

Je bent 33 weken zwanger, hier is hoe je lichaam verandert tijdens deze week van de zwangerschap en hoe je baby groeit. Week na week, vanafuitcheckenveranderingen en antwoorden op uw vragen.

Zwangerschap - Zwangerschapsweek 38

Met 38 weken ben je al een heel eind op weg naar de geboorte. Het einde van de tunnel, als het ooit een tunnel was, is niet ver weg en je zult ontdekken dat er nog steeds veel aan de hand is in je baarmoeder. Neem de tijd om jezelf voor te bereiden op de geboorte. We hebben nog een paar aanbevelingen die u kunnen helpen in dit laatste stuk.

Zwangerschap - Zwangerschapsweek 35

Volgens uw berekeningen bent u in uw 35e week van de zwangerschap. Laten we, nu de veranderingen doorgaan, eens kijken naar wat er zo bijzonder is aan deze week en wat er in jou en je baby is veranderd.

Zwangerschap - Week 32

Je bent 32 weken zwanger, hier is hoe je lichaam verandert tijdens deze week van de zwangerschap en hoe je baby groeit. Week na week, vanafuitcheckenveranderingen en antwoorden op uw vragen.

Zwangerschap - Zwangerschapsweek 37

Je bent 37 weken zwanger, hier is hoe je lichaam zich ontwikkelt tijdens deze week van de zwangerschap en hoe je baby groeit. Week na week, vanafluisteren naarveranderingen en antwoorden op uw vragen.

semaine 34 grossesse

Je bent 34 weken zwanger. Ontdek hier hoe je lichaam zich ontwikkelt tijdens deze week en hoe je baby groeit. Ontdek wekelijks de veranderingen en krijg antwoord op uw vragen.

Zwangerschap - Week 31 van de zwangerschap

Je bent 31 weken zwanger, hier is hoe je lichaam zich ontwikkelt tijdens deze week van de zwangerschap en hoe je baby groeit. Week na week, vanafluisteren naarveranderingen en antwoorden op uw vragen.