Zwangerschap

Ben je zwanger? Dat is geweldig! Meer dan ooit heb je informatie nodig. Baby's en mama's begeleiden u week na week door uw zwangerschap, vanaf de eerste verschijnselen van de zwangerschap tot de geboorte van uw kleintje!

U vindt in onze rubrieken hoe u uw uitgerekende datum kunt berekenen, uitleg over hoe uw lichaam zal veranderen en hoe uw baby zich zal ontwikkelen, advies over gezonde voeding en hoe u eventuele problemen, min of meer gênant, fysiek of psychisch, die u tijdens uw zwangerschap kunt tegenkomen, kunt verlichten. We geven je ook alle informatie die je nodig hebt om je goed voor te bereiden op de geboorte en begeleiden je in je boodschappen, van kraamkits tot de uitrusting die je thuis nodig hebt als je aankomt met de baby in je armen! We helpen je zelfs bij het kiezen van de voornaam van je baby!

Goed geïnformeerd zijn zal u helpen om de verschillende stadia van uw zwangerschap met sereniteit en vertrouwen te beleven!

Een moeder neemt de temperatuur van haar baby op

Geluk voor ouders is het krijgen van een perfect gezonde baby. Om infecties vroegtijdig te kunnen opsporen en zonder vertraging te kunnen behandelen, heeft u altijd een thermometer bij de hand. Er zijn veel verschillende modellen. Het is aan jou om de beste deal te vinden.

Welk babybadje kiezen?

Als het gaat om de dagelijkse badtijd, is het comfort van uw baby een prioriteit, net als dat van u. Een op de juiste hoogte geplaatste badkuip, gemakkelijk te hanteren, zorgt voor een uitstekend ontspanningsmoment voor uw peuter. Het gaat niet alleen om de verzorging. Rondom het babybadje wordt een hele wereld van geluk gecreëerd.

Een nachtlampje in een kinderkamer

Om een baby rustig te laten slapen, is een nachtlampje nodig. Het komt in alle vormen voor, van wolken tot dieren. Als het een kwestie van smaak is, hoe maak je dan een verstandige keuze? Bekijk onze favoriete modellen en maak uw keuze.

Een baby die speelt

Het is een accessoire van vrij recente verschijning, maar dat heeft alle plaats in de kinderopvang. De mat draagt sterk bij aan de psychomotorische ontwikkeling van de baby. Wij begeleiden u bij de keuze van deze vrolijke en praktische uitrusting.

Coronavirus en zwangerschap

De angst voor het coronavirus heeft ons leven op zijn kop gezet. Het is een nieuwe en onbekende vijand die zelfs wetenschappers niet kenden, wetenschappers die grondig moesten werken en onderzoeken om meer te weten te komen.

Een moeder die haar baby verschoont

De luiertafel, die nodig is voor een comfortabele verschoning, is een accessoire dat praktisch en veilig moet zijn. De tabellen zijn voor alle budgetten, maar hoe kies je ze? Volg de gids van de beste modellen, zowel in kwaliteit als in prijs.