Vrouw

Het is prachtig om tegelijkertijd vrouw en moeder te zijn, omdat het moederschap ons zowel fysiek als emotioneel transformeert. Maar hoewel je rol als moeder fundamenteel is voor je leven, is het niet de enige. Baby's en mama's geven je advies over gezondheid, welzijn, voeding, schoonheid, mode en zelfs psychologie en het leven van een koppel, omdat je naast moeder ook nog eens een vrouw bent.

Uw gezondheid is kostbaar, u mag het niet verwaarlozen: we vertellen u bijvoorbeeld welke gynaecologische onderzoeken u moet uitvoeren, hoe u fit kunt blijven, welke activiteiten u moet doen en hoe u uw figuur kunt herstellen na de bevalling. Een gezond dieet is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid, Babies and Mums biedt u recepten en specifieke diëten om uw gewicht te controleren, aangepast aan bepaalde typisch vrouwelijke aandoeningen.

In deze sectie vindt u artikelen over al uw interesses: psychologie, gezinsactiviteiten, horoscopen, de invloed van de dierenriem op uw dagelijks leven en zelfs nieuws van beroemde moeders en vaders!

Kunstmatige melkpot

Het Openbaar Ministerie in Parijs opent een onderzoek nadat 20 baby's jonger dan 6 maanden besmet waren met salmonella als gevolg van de consumptie van zuigelingenmelk door Lactalis, in 8 verschillende regio's.

Anticonceptiemiddelen

Meer dan zes op de tien vrouwen gebruiken een anticonceptiemethode om zwangerschap te voorkomen. Maar wat zijn de verschillende soorten anticonceptie? Zijn ze effectief en hoe worden ze gebruikt? De antwoorden in dit artikel.

Gaan winkelen met Coronavirus

Tijdens de verplichte quarantaine is het gaan kopen van voedsel een van de weinige redenen waarom het gerechtvaardigd en toegestaan is om onze opsluiting te verlaten. Op straat gaan betekent echter dat je jezelf blootstelt aan de mogelijkheid van besmetting.

Alles over het Coronavirus

Medio februari heeft het Coronavirus, dat nu officieel Covid-19 heet, volgens officiële cijfers meer dan 1000 mensen gedood.

Een vrouw met buikpijn

De ziekte van Crohn is een ziekte van het spijsverteringsstelsel die ongeveer 100.000 mensen in Frankrijk treft. Het kan erg gênant zijn op een dagelijkse basis omdat deze pathologie pijnlijk is. Wat is het, wat zijn de symptomen en de behandelingen? Alles wat je in dit artikel moet weten.

Hoe bescherm je jezelf tegen het coronavirus

De snelle verspreiding van het Coronavirus dwingt ons allen om stappen te ondernemen om te voorkomen dat het zich zo snel mogelijk verspreidt als tot nu toe het geval is geweest, wat zou kunnen leiden tot overbevolking van het ziekenhuis. Hier zijn de eenvoudige stappen die we kunnen nemen om de verspreiding van dit virus te voorkomen.

Een man in overleg

Priapisme is een mannelijke aandoening die resulteert in een aanhoudende erectie die meer dan 4 uur duurt zonder seksuele stimulatie. In dit artikel leggen we uit aan welke verschillende soorten priapisme een man kan lijden en hoe deze te behandelen?

Homeopathie van planten

Homeopathie is een vorm van alternatieve geneeskunde die aan het einde van de 18e eeuw werd gecreëerd, gebaseerd op het principe dat wat een ziekte kan veroorzaken, deze ook kan genezen. Laten we eens kijken naar zijn kenmerken, hoe het gemaakt is en zijn vormen.