Vroedvrouw

U heeft veel vragen tijdens uw zwangerschap of wanneer de baby geboren is, de vroedvrouw van Baby's en mama's is er om u te helpen, stel haar uw vragen!

Een vrouw die in de spiegel kijkt

Goedemorgen, meneer. Ik ben zwanger van 8 SA, het is mijn tweede zwangerschap, de eerste zwangerschap was als op wielen, niets negatiefs, maar voor deze zwangerschap heb ik het moeilijk! Vreselijke misselijkheid, ik kan niets eten, er gaat niets door, ik heb ischias in beide billen, een bidou alsof ik 5 maanden zwanger ben, en erger nog, een overdosis acne!!! Heb je enig advies over hoe je dat allemaal kan verlichten? Dank u wel!

Een zwangere vrouw met pijn onder de borst

Hallo, ik ben 34 weken zwanger en de afgelopen dagen heb ik een pijn die aanhoudt onder mijn rechterborst, 's nachts wordt ik wakker. Het voelt als een branderig gevoel en/of een hematoom in dat gebied, maar dat is het niet en je ziet geen sporen. Eerst dacht ik dat ik niet meer tegen het frame van mijn ondergoed kon, maar zelfs zonder dat heb ik dezelfde pijn.

Een zwangere vrouw met een echografie

Hoi, ik heb gisteren mijn laatste echo gehad, baby is in orde, maar de gynaecoloog vertelde me dat ik te veel vruchtwater had. Dus ik moet een glucose test doen. Ik wilde uw mening over wat de gevolgen zouden kunnen zijn of niet. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

Een zwangere vrouw met misselijkheid

Goedemorgen, meneer. Dus, ik ben zwanger van 11 SA en ik ben aan het hypersaliveren. Het is mijn leven aan het verrotten! Ik moet rondlopen met een fles en elke 10 seconden spugen! Heb je daar een natuurlijke remedie voor? Help me alsjeblieft, ik kan er niet meer tegen!

Een lachende baby

Hallo! Ik ben 34 weken zwanger en volledig uitgerust. Ik leef het heel goed omdat ik meerdere beroepen heb (zittend, natuurlijk!) en ik weet dat het voor het welzijn van de baby is.

Een vrouw met pijn

Hier ben ik weer met een schimmelinfectie, mijn tweede sinds ik zwanger ben. Mijn gynaecoloog waarschuwde me dat ik waarschijnlijk door zal gaan tot de bevalling... Heb je een wondermiddel naast eieren en wattenbroekjes? Dank u. Dank u.