Voedsel

Wilt u na de geboorte van uw baby afvallen? U bent zwanger en heeft een vraag over uw dieet? De baby en mama voedingsspecialist zal uw vragen beantwoorden.

Stress sinds de bevalling en gewichtstoename

Hallo, mijn kind is 14 maanden oud. Ik heb sinds mijn geboorte veel gewicht in de schaal gelegd omdat ik erg gestrest ben en altijd honger heb. Ook heb ik voortdurend huidproblemen (eczeem, roodheid). Zou het een hormonale onbalans kunnen zijn? Hoe kan ik deze kilo's kwijtraken?

Mijn negen maanden oude baby eet niet goed...

Hoi, mijn baby is negen maanden oud. Hij weegt 7.100 kg en meet 66 cm; hij is ruim onder zijn gemiddelde leeftijd. Mijn kind heeft nog nooit zo goed gegeten: de ene dag lukt het hem om 2 maaltijden goed te maken, maar de andere dag smaakt hij slechts een paar lepels en dan niets.

Ik geef borstvoeding en ik wil graag afvallen...

Hoi, ik ben een maand geleden bevallen en ik geef mijn baby de borst. Ik heb nog 20 pond extra die ik graag kwijt wil. Op dit moment doe ik cardio in de sportschool. Kunt u mij advies geven over hoe ik deze kilo's kan kwijtraken en weer op mijn normale gewicht kan komen. Dank u. Dank u. Dank u. Met vriendelijke groet.

Hoe kan ik mijn kind overtuigen om te eten

Hallo, mijn 22-maanden oude dochter weigert te kauwen op fruit en voedsel in het algemeen. Maaltijden zijn een echte marteling omdat ik er voortdurend op moet aandringen dat ze een paar lepels van het eten neemt. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Help me alsjeblieft!

Mijn baby weigert aardappelpuree te eten

Hallo, mijn baby is zes en een halve maand oud en weigert aardappelpuree te eten. Ik begon met de introductie van kip, die hij heel goed accepteerde, maar later, met kalfsvlees of konijn, stopte hij met eten. Wat kan ik eraan doen? Ik kan wel wat tips en advies gebruiken!

Afvallen tijdens de borstvoeding

Hallo, ik wil graag dat je me adviseert over een dieet om af te vallen. Ik ben 31 jaar oud, ik weeg 98 kg en ik geef mijn baby borstvoeding. Ze is een meisje van 8 maanden oud dat ondanks haar hartproblemen heel goed eet. Bij voorbaat dank.