Slapen

Kan je baby niet goed slapen? Is hem naar bed brengen een dagelijkse beproeving? De slaapspecialist van Baby's en mama's kan u helpen uw baby te laten slapen als een engel.

Methoden om de baby alleen in slaap te laten vallen

Dit is een probleem waar veel ouders mee te maken hebben: de moeilijkheid om de baby alleen te laten slapen. Terwijl sommige mama's hun baby graag aan de borst laten slapen, willen andere mama's zich graag ontlasten van deze taak en hun kleintje snel genoeg weer zelfstandig maken.

Mijn baby wil niet in zijn bed slapen...

Hallo Dokter, mijn 9 maanden oude meisje weigert in haar bed te slapen zonder te huilen. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Een paar maanden geleden heb ik met succes de Estivill methode toegepast (in 10 dagen).

hoe je de baby laat slapen

Slaapproblemen zijn niet alleen een probleem voor volwassenen. Ze komen ook voor bij baby's. Aangezien het enige uitdrukkingsmiddel van een klein kind is om te huilen, kan hij urenlang huilen om je te laten weten dat hij moe is, maar niet wil slapen. Hier is het verhaal van een moeder wiens kleine meisje geïrriteerd is en moeite heeft met slapen. Misschien vind je jezelf in haar verhaal?

Mijn baby slaapt alleen in mijn armen

Hallo Dokter, mijn baby slaapt al sinds hij twee maanden oud was in zijn wiegje. Tot een maand geleden (hij is nu 9 maanden oud) heeft hij gegeten, ik heb hem neergezet toen hij nog wakker was en hij viel rustig in slaap.

Hoe kan ik mijn baby in slaap helpen vallen?

Ik heb een 1 1/2 maand oude baby die moeite heeft om in slaap te vallen. s Nachts wordt hij drie keer wakker om te zuigen, waarna het tussen een uur en anderhalf uur duurt om weer in slaap te vallen.