Zwanger zijn

Ovulatie, ovulatiestenen, onregelmatige periodes, bevruchting, onvruchtbaarheid, zwangerschapsverschijnselen... Je bent niet onbekend met die woorden? Als u probeert of van plan bent om zwanger te worden, is dit uw afdeling! Wij geven u alle tips om snel en gemakkelijk zwanger te worden!

Een baby verwekken is een heel avontuur. Bij Baby's en mama's informeren we u en helpen we u zich zo goed mogelijk en gezond mogelijk voor te bereiden.

Onze ovulatiekalender zal u helpen bij het bepalen van uw ovulatieperiode en zo weten wanneer u de beste kans heeft om zwanger te worden. Daarnaast geven we je alle gezondheids- en voedingstips en leggen we uit welke posities je moet innemen om zwanger te worden.

Bekijk onze rubriek: u vindt er alle informatie die u nodig heeft om uw droom snel uit te laten komen en om uw zwangerschap week na week te kunnen volgen!

Zwangere hyperemesis

Misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap treft 50-80% van de zwangere vrouwen en is een veelvoorkomend ongemak in een vroege zwangerschap.

Een vrouw die haar kalender aanvinkt...

Je bent van plan om zwanger te worden, maar je weet niet wanneer je ovulatieperiode is? Baby's en mama's leggen uit hoe je te weten komt wanneer je ovuleert en wanneer je het meest vruchtbaar zult zijn.

Een vrouw die een ovulatietest doet

Als u een baby wilt, zullen vruchtbaarheidstesten u zeer goed van pas komen, omdat ze informatie geven over het voortplantingsvermogen van zowel vrouwen als mannen. We leggen uit welke soorten vruchtbaarheidstests er bestaan en wat hun kenmerken zijn.

Een mand met frambozen

Volgens een recente studie verhogen frambozen de vruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen. Ze beschermen het embryo en verminderen het risico op een miskraam. We leggen al hun voordelen uit.

Een vrouw die op de weegschaal gaat staan

Denk je dat je te dik of te dun bent? Voordat u uw eetgewoonten verandert, moet u eerst uw Body Mass Index berekenen! We leggen uit wat het is en hoe het wordt berekend.