Namen van baby's

De baby staat op het punt geboren te worden en je vraagt je af: welke naam gaan we onze baby geven? Maak je geen zorgen, Baby's en Mama's zullen je helpen en je wat advies geven.

Of u nu houdt van retronamen, prinselijke namen, samengestelde namen of regionale namen, wij helpen u de naam te kiezen die het beste bij uw baby past door u bijvoorbeeld te informeren over de herkomst van de naam die u aantrekt of hoe de naam het karakter van uw kind beïnvloedt. De Top 20 van populairste babynamen kun je natuurlijk niet missen! Een must have!

In deze sectie vindt u informatie over de top babynamen in het algemeen, en de topnamen per regio, buitenlandse namen, sterrennamen, hoe u namen kunt kiezen wanneer u een tweeling verwacht (of meer!)...Het kiezen van de naam van uw baby is een zeer belangrijke taak en u bent nog niet klaar met praten met uw geliefde...misschien geeft u de voorkeur aan preppy namen en geeft hij de voorkeur aan Italiaanse namen? Geen paniek, Bébés et Mamans is er om u te helpen de juiste naam voor uw baby te kiezen!